Užitečné informace

Jak pro vás nalézáme nejvhodnější kandidáty?

Jak pro vás nalézáme nejvhodnější kandidáty?

Na vyhledání nejideálnějších kandidátů u nás již dlouhá léta pracuje zkušený tým náborářů v Česku i na Slovensku. Nápomocni jsou také zahraniční externí agentury (Evropa, Asie).

Před začátkem samotného hledání a oslovování relevantních kandidátů je pro nás podstatné s vámi zadanou poptávku detailně prodiskutovat, probrat možná specifika zadané pozice a domluvit se na posloupnosti celého výběrového procesu.

Pak již následuje práce s kvalitní a obsáhlou databází kandidátů, tvorba inzerce a její umístění na přední pracovní portály a sociálních sítě. Samozřejmostí je důkladná práce při zpracování reakcí a třídění vhodných životopisů a motivačních dopisů.

Během vstupního pohovoru prověřujeme kandidátovu praxi, osobnost a motivaci pro novou práci. Jsme schopni kandidáta prozkoušet z jazykové vybavenosti. Na vyžádání předložíme kandidátovi doplňující testy k prověření speciálních znalostí či odborného zaměření. Rádi pro vás také zajistíme reference

V kontaktu s kandidátem jsme i v následujících kolech výběrového řízení, radíme, podporujeme a motivujeme.  Stejně tak jsme tu pro vás – jsme k dispozici pro průběžné diskuze o výběrovém procesu, přinášíme vám naše postřehy, stejně tak feedback kandidátů ze schůzek u vás. V případě vašeho zájmu, můžeme být také mediátorem při vyjednání o smluvních podmínkách, výše platu apod.

O našeho kandidáta se zajímáme stále, nástupem na danou pozici to nekončí. Jsme tak schopni včas reagovat na případné změny na postu a zajistit vám relevantní náhradu, případně přinést jiné efektivní řešení.

Zásadní je pro nás stálá otevřená komunikace, maximální flexibilita a stálá důvěra

Další články

Jak uspět při hledání práce

Jak uspět při hledání práce

Výhody zaměstnání u nás

Výhody zaměstnání u nás

Všechny články

Nenašli jste vhodnou pracovní pozici?

Nechejte nám na sebe číslo.

Zavoláme vám zpět.

Nebo nám zavolejte.

Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.